0

Květinářství

Květinářství - tato rubrika je určena pro ty, kteří milují květiny a jsou připraveni naučit se všechny složitosti péče a kultivace. Tato rubrika obsahuje nejdůležitější tipy na pěstování květin nejen pro začátečníky, ale i pro zkušené pěstitele květin, články o zahradní výzdobě, vlastnostech setby a zakořenění na otevřeném terénu a mnoho dalších materiálů.

25 červenec 2024
5

Plamének je luxusní trvalka, nádherně kvetoucí popínavá rostlina, která zdobí zahrady. Jeho nápadná květenství na pozadí zelených listů vytvářejí atmosféru romantiky a útulnosti, oživují vertikální kompozice a v létě maskují zdi a ploty.

11 červenec 2024
29

Levandule je stříbřitý keř s jasně lila nebo růžovými květy, který vytváří pohádkovou atmosféru a promění každou krajinu. Vůně levandule může působit uklidňujícím a relaxačním dojmem, zmírňuje stres a zlepšuje spánek.

04 červenec 2024
34

Magnólie je nejstarší kvetoucí strom na Zemi. Její historie sahá až do křídy a třetihor. Magnólie přežily mnoho epoch a byly svědky neuvěřitelných změn v přírodě a klimatu.

10 červen 2024
88

Chcete, aby vaše zahrada byla živá a přitahovala užitečný hmyz? Poradíme vám, které medonosné rostliny se sladkou a příjemnou vůní přilákají barevné motýly. Jejich barevná křídla vznášející se nad květy vytvoří nezapomenutelnou podívanou!

03 červen 2024
385

Dlouho před příchodem Evropanů objevili severoameričtí indiáni zázračné léčivé účinky "večerního slunce prérie", které je u nás známé jako rudbekie nebo echinacea.

22 květ 2024
367

S příchodem jara se myšlenky zahrádkářů obracejí k výzdobě balkonů a teras krásnými květinami. Než však utrácet za hotové sazenice, zvažte možnost vypěstovat si rostliny ze semínek sami. Je to nejen fascinující koníček, ale také skvělý způsob, jak ušetřit spoustu peněz.

mc visa dhl dpd 123kurier