0

Tipy a doporučení

Tipy a triky - rubrika s odbornými materiály o zahradnictví a zelinářství. Radíme, doporučujeme, sdílíme tajemství bohaté úrody a pomáháme pěstovat pevné a silné rostliny.

08 okt 2024
27

Hrozny vyžadují pečlivou péči, aby poskytovaly chutné a šťavnaté plody. Klíčovými body při pěstování této rostliny jsou podzimní řez a zimní úkryt. Ty umožňují bohatou úrodu i v chladném podnebí.

24 sep 2024
61

Orchideje jsou nesmírně krásné rostliny. Nejsou rozmarné a lze je pěstovat i v obyčejném bytě se suchým vzduchem. Budete-li se řídit našimi jednoduchými radami, můžete se z nich těšit i u vás doma.

10 sep 2024
60

Květinářství oceňují sametové pro jeho zářivé a dlouhotrvající květy a schopnost odpuzovat škodlivý hmyz svou specifickou vůní. Ochranné vlastnosti aksamitníku lze využít na zahradě i ve skleníku.


13 srp 2024
104

Stále více lidí hledá únik z ruchu velkoměsta a chce si vytvořit vlastní oázu klidu. Není proto divu, že trend exotických teras získává na oblibě. Ačkoli se donedávna zdálo, že pěstovat tropické rostliny v Polsku je nemožné, klimatické změny a rostoucí dostupnost odolných druhů tuto situaci změnily.

23 červenec 2024
123

Styl "Old Money" je odmítnutím okázalého luxusu a rychlé módy ve prospěch klasiky a tradičních hodnot bohaté rodiny. Tento styl zdůrazňuje, že bohatství majitelů se neobjevilo včera, ale předává se z generace na generaci.

18 červenec 2024
91

Tropical chic je styl krajinného designu, který kombinuje exotický luxus tropů s elegancí a sofistikovaností doplňků a nábytku.

02 červenec 2024
152

Rododendron je zahradní poklad, který je ztělesněním krásy a půvabu. Jeho bujné květy jsou úžasné a vytvářejí kouzelnou atmosféru. Aby poskytl rododendron dlouhý život, je třeba znát tajemství jeho úspěšného pěstování.

20 červen 2024
231

Levandule - aromatická trvalka odolná vůči suchu. Celé léto zdobí záhony, vytváří krásná květenství a používá se jako koření v kuchyni i v domácnosti. Co je důležité vědět o pěstování levandule?

18 červen 2024
110

Výsadba borůvek je poměrně náročný úkol. Je třeba věnovat velkou pozornost výběru stanoviště a přípravě půdy. Pokud však vše provedete správně, sazenice se jistě ujmou a pak budou plodit až 20 let!

07 červen 2024
360

Mnohé květiny a rostliny mohou působit jako přírodní odpuzovače hmyzu nebo dokonce jako prostředky proti němu, což je lidstvu známo již po staletí. Chcete, aby se na vaší zahradě nevyskytovali komáři a mouchy? V tomto textu najdete několik konkrétních tipů, jak na to!

  • 1
  • 2
  • ...
  • 3
mc visa dhl dpd 123kurier