0

Tipy a doporučení

Tipy a triky - rubrika s odbornými materiály o zahradnictví a zelinářství. Radíme, doporučujeme, sdílíme tajemství bohaté úrody a pomáháme pěstovat pevné a silné rostliny.

09 apr 2023
1025

Technologie pěstování zeleniny a bobulovin na vyvýšených záhonech byla vynalezena ve Finsku, kde to povětrnostní podmínky vyžadují. Budou vyvýšené záhony se svými výhodami a nevýhodami vhodné do vaší zahrady? 

04 apr 2023
428

Jaké práce je třeba provést ve skleníku před jarní výsadbou? Ošetření proti chorobám a škůdcům, čištění a dezinfekce půdy. Příprava půdy na jarní sezónu

12 dec 2022
486

Zahradní design v lesním stylu stále častěji volí lidé, kteří chtějí uniknout ze života velkoměsta a ponořit se do krásy přírodní krajiny. Obliba tohoto stylu rok od roku roste, za důležitou výhodu lze považovat volný růst stromů, keřů a trav, které prakticky nevyžadují zásah a úpravu.

01 dec 2022
673

Elegantní keře vřesů s hustým šupinatým olistěním a jemnými zvonkovitými květy ozdobí každý podzimní záhon a mixborder, ohromí elegancí a sofistikovaností.

31 mar 2022
2147

Hydroponie pro jahody je každým dnem stále populárnější. Tato metoda vám umožňuje získat úrodu šetrnou k životnímu prostředí a chutnou úrodu po celý rok, která není v žádném případě horší než bobule získané tradiční technologií.

28 jan 2022
484

Výsadba hroznů na podzim má mnoho výhod. Jak dosáhnout bohaté úrody? Přečtěte si vše o výběru místa, přípravě výsadbové jámy, prořezávání a zimním úkrytu. Jednoduché tipy od zkušených pěstitelů najdete zde!

mc visa dhl dpd 123kurier